Kaffe på jobbet

är en självklarhet på det flesta arbetsplatserna som ger ökad energi och välmående vilket i sin tur höjer trivsel.  Att investera i en riktigt bra kaffeautomat kan därför vara en av de bästa investeringarna ni kan göra.

Men vad är kostnaden? Vad ingår i hyran? Var handlar vi vårt kaffe? Passar den här lösningen oss? Ja, det är en del frågor, men den viktigaste kanske är om den här lösningen passar er.

Svaren 

på dessa frågor är att vi nu i 2 månader erbjuder att hyresfritt ställa ut en för er passande kaffeautomat.  Om ni mot förmodan efter 2 månader upplever att det här inte var för er tar vi maskinen i retur, helt utan kostnad för er.  Om ni istället önskar behålla automaten skriver ett hyres avtal. Kan det blir lättareKontakta oss gärna så berättar vi mer.

Erbjudandet gäller till den 28 februari.

Hyr en kaffeautomat

Att hyra vår minsta Leica kaffeautomat för det mindre kontoret kostar ca: 350:-/månaden vilket blir 12:-/dag. Med vår Leica slipper ni stå utan en god kopp kaffe och fundera på vem som ska sätta på kaffet eller varför det inte redan är gjort.

Modell & prestanda

Vår Korinto Prime är ett lysande exempel på en mycket bra kaffeautomat till den medelstora arbetsplatsen.  Pris ca 1430:- inklusive service i 36 månaden. Väljer ni istället 60 månader blir kostnaden 1073:- i månaden.                                                                        

Olika val

Priset för att hyra en kaffemaskin varierar beroende på olika faktorer. Allt från modell och prestanda till avtalstid och storlek spelar in på den slutliga månadskostnaden. Avtalstiden kan ni välja på 24, 36, 48 eller 60 månader. Vi hjälper er till rätt lösning som passar er.