Service & Drift

Vi säkerställer driften av dina automater

Vi är en auktoriserad servicepartner till Evoca Group, ledande leverantörer av kaffe- och vending-maskiner.

Vi förstår värdet av att minimera driftstopp på er automat. Därför erbjuder vi och våra duktiga servicetekniker regelbunden service, och snabb och professionell hjälp ifall det behövs.

Det finns flera olika serviceavtal att välja mellan, beroende på era behov. Vi hjälps åt att hitta det som passar er bäst.

Michael Grapp

Michael Grapp

Chefstekniker

Jag är ytterst ansvarig för vår service. Efter mina 25 år i vending-branschen vågar jag påstå att jag kan det här, så har du några funderingar – ring mig på 076-798 88 81.

Våra avtal

Ni hyr eller leasar er nya kaffe-, dryckes-, vatten- och/eller varuautomat.

Vi rekommenderar att ni dessutom väljer till något av våra serviceprogram, för att försäkra er om optimal driftsäkerhet och funktion. Läs mer om dessa här nedanför.

Oavsett vad ni väljer får ni alltid en grundläggande utbildning i maskinens funktioner och underhåll.

Fullserviceavtal - påfyllning

Vi besöker er dagligen eller efter överenskommelse och sköter påfyllnaden av kaffe och varor. Vi ser också till att det är rent och städat kring automaten. Eventuellt driftstopp åtgärdas inom överenskommen tid.

Fullserviceavtal - underhåll

Bra avtal när du vill ha exakt kontroll över era kostnader. Vi besöker dig 11 gånger per år och utför då avkalkning, teknisk kontroll, byte av slitagedelar samt rengöring och funktionskontroll. Materialkostnad ingår.

s

Tekniskt avtal

Vi besöker dig när du vill serva eller renovera din maskin. Innan åtgärder utförs görs alltid en kostnadskontroll. Materialkostnad tillkommer.

Leveransavtal - varor

Ni beställer era varor av oss till förmånliga priser och leverans sker inom 2 arbetsdagar. Beställningen görs via webben eller på telefon. Detta avtal kan tecknas med både fullserviceavtal och tekniskt avtal.