Service & Drift

För att säkerställa driften av en automat krävs det regelbunden service.

Vi är en auktoriserad servicepartner till Evoca Group, en av Europas ledande leverantörer av kaffe och vending maskiner. Vi förstår värdet av att minimera driftstopp på er automat. Vi finns därför tillhands med snabb och professionell hjälp med någon av våra duktiga servicetekniker. En maskin som blir servad kontinuerligt håller såklart betydligt längre. För att göra det lätt har vi valt att ta fram några avtalsförslag, men självklart erbjuder vi kundanpassade avtal, vid te.x. skiftarbete. 

Michael Grapp

Michael Grapp

Chefs tekniker

Jag är ytterst ansvarig för vår service.  Efter mina 25 år i vendingbranschen vågar jag påstå att jag kan det här, så har du några funderingar ring gärna mig  076-798 88 81.

Service och avtal

I våra avtal oavsett om du hyr eller leasar din kaffe-, dryckes-, vatten- och/eller varuautomat erbjuds du alltid en grundläggande utbildning i maskinens funktioner och underhåll, detta sker normalt i samband med installationen.

Välj gärna något utav våra serviceprogram för att försäkra er om en optimal driftsäkerhet och funktion, men framförallt att det kommer en god kopp kaffe som kommer ur maskinen.

Fullservice, påfyllnad

Vi besöker er dagligen eller efter överenskommelse och sköter påfyllnaden av kaffe och varor. Vi ser också till att det är rent och städat kring automaten. Driftstopp av utrustning åtgärdas inom överenskommen tid. 

Fullservice, tekniskt avtal

Tecknar vi när du vill ha exakt kontroll över dina kostnader. Vi besöker dig 11 gr per år. Avkalkning, teknisk kontroll, byte av slitagedelar samt rengöring och funktions-kontroll. Material kostnad ingår.
s

Service på plats av tekniker

Vi besöker dig när du vill serva eller renovera din maskin. Vi gör alltid en kostnadskontroll innan någon åtgärd görs. Materialkostnad tillkommer.

Serviceavtal, varor

Ni beställer era varor av oss till förmånliga priser. Leverans sker inom 2 arbetsdagar. Ni gör er beställning via weben eller ringer vår kundtjänst. Detta avtal kan tecknas med fullservice eller enbart tekniskt avtal.