Rosta ditt eget kaffe

Vår fullautomatiska kafferostare, DR-100 har en lämplig storlek för café eller restaurang, som enkelt vill rosta eget kaffe till sina kunder. DR-100 upptar ett litet utrymme (35 cm bred, 110 cm hög) och har en högtemperaturresistent glaskåpa vilket gör det lätt för användaren att övervaka hela processen.

Kafferostaren DR-100 gör det möjligt för alla att njuta av den speciella känslan att rosta sitt egna kaffe och det gemensamt med kunden. Kunden vet nu också att kaffekoppen dom dricker verkligen är en färsk kopp kaffe. Eller varför inte komplettera er meny med att erbjuda nyrostat kaffe från te.x.   Brasilien, Jamaica, Tanzania eller Indien .

Vi jobbar med en av Europas största leverantörer av rå kaffe, vilket gör att vi kan erbjuda kaffe från hela världen som är både ekologiskt och fairtrade.

DR-100 rostar upp till 75 koppar per timme. Det finns också möjlighet att sälja kaffe under sitt egna brand. Vi hjälper er med allt som krävs för att lyckas. Vi tar fram påsar, etiketter, rå kaffe mm.

DR-100

styr automatiskt från rostning till kylning med en lätt kaffedoft. Snabb och stabil rostnings-process: upp till 20 minuter för rostning till kylning

Enkel panel

Användar vänlig panel  för att enkelt ange rostning och varaktighet. Panelen är enkel att styra för både ny och befintlig personal. Möjligt att lagra upp till 50 egna recept.

Underhåll

Mycket lätt att rengöra och underhålla.

Temperatur

DR-100 anpassar sig till förändringar i den omgivande temperaturen, så att receptet är detsamma vinter som sommar.

Kulörer

Höljet är av metall och levereras i standardfärgerna svart, vit och röd

Utbildning

Det ingår självklart utbildning på plats av DR-100. Vi lägger också in några recept för er att börja med, eller så tar vi fram recept gemensamt.

Specifikation
Utseende Rostfritt stål hölje
Rostvolym 100-200g
Stekningstid 10-22 min
Spänning (V) 220-240 V / 50 Hz
Effekt (W) 2050W
Dimension (L * W * H i mm) 350 * 350 * 1100 (rund form)
Nettovikt (i kg) 18,5
Kontakta mig för mer information