Enkelt, lyxigt, personligt – rosta ert eget kaffe!

Färskrostat kaffe är något alldeles speciellt. Att rosta kaffebönorna själv är en fröjd, och med vår fullautomatiska kafferostare är det dessutom väldigt enkelt.

Vår kafferostare är perfekt för café eller restaurang, som enkelt vill rosta eget kaffe till sina kunder.

Kafferostaren tar inte stor plats (110 cm hög och 35 cm bred), och eftersom den har en glaskåpa på toppen kan man även låta gästerna följa rostningsprocessen. Färskare kaffe än så får man leta efter! Dessutom är rostaren effektiv med en kapacitet på upp till 75 koppar i timmen.

Ert eget kaffe
Varför inte komplettera er meny med er egen kaffeblandning med nyrostat kaffe från exempelvis Brasilien, Jamaica, Tanzania eller Indien? Kanske rentav under ert eget varumärke?

Vi hjälper er med det ni behöver, som recept, påsar och etiketter. Vi samarbetar med en av Europas största leverantörer av råkaffe, och vi kan därför erbjuda kaffe från hela världen – självklart både ekologiskt och Fairtrade.

DR-100 – vår kafferostare

Med DR-100 är kafferostningen en både helt automatisk och snabb process – från rostning till kylning på 20 minuter.

Enkel att använda

Med en lättanvänd panel där man anger rostning och varaktighet kan kafferostaren användas av såväl befintlig som ny personal. Det är dessutom möjligt att lagra upp till 50 olika recept.

Smart design, enkelt underhåll

DR-100 är konstruerad så att den är mycket lätt att rengöra och underhålla.

Rätt temperatur

För riktigt gott kaffe måste bönorna behandlas under rätt temperatur, både vid rostning och vid bryggning. Därför anpassar sig DR-100 till förändringar i den omgivande temperaturen, så att rostningen alltid blir exakt rätt. 

En snygg kafferostare

Kafferostaren har en snygg, modern design. Höljet är av metall och du väljer själv kulören: svart, vit eller röd.

Vi lär dig

Även om DR-100 är en mycket lättanvänd kafferostare så utbildar vi dig självklart på plats. Då lägger vi också tillsammans in några recept för er att börja med.

Specifikation
Utseende Rostfritt stål hölje
Rostvolym 100-200g
Stekningstid 10-22 min
Spänning (V) 220-240 V / 50 Hz
Effekt (W) 2050W
Dimension (L * W * H i mm) 350 * 350 * 1100 (rund form)
Nettovikt (i kg) 18,5
Kontakta mig för mer information