Om oss på MIGAB Kaffelösningar AB

MIGAB Kaffelösningar är ett svenskt familjeföretag som arbetar med kaffelösningar, vendingautomater, bönkvarnar och bönrostare. Vi levererar kaffe, läsk, kaffeboxar och tillbehör till förmånliga priser i kombination med hög servicenivå, produkter av bästa kvalité och hög leveranssäkerhet.

Vi vill arbeta långsiktigt med våra kunder, därför är det viktigt att våra affärsuppgörelser alltid blir gynnsamma för alla inblandade. Vi älskar verkligen vårt kaffe och ser det som självklart att en god ton med en stor dos av ödmjukhet alltid ska representera våra affärsuppgörelser.

Vi arbetar med aktörer som fokuserar på miljön. Om vi dessutom lyckas hitta samarbetspartners som tar frågan ytterligare lite längre som till nästa generation av odlare, ja då känns det såklart extra gynnsamt.  Läs mer om fairtrade kaffe här.

info@kaffelosningar.se
08-128 880 80
Orgnr: 5566991-8468

Vi är i en expansionsfas och för att nå våra långsiktiga mål kommer vi lojalt följa våra högt uppsatta  

Kärnvärden

Service

Vi ska vara tillgängliga och finnas där för våra kunder oavsett frågans storlek.

Lösningar

Vi ska gemensamt hitta lösningar idag och i framtiden som passar våra kunder bäst.

Tid

Vi ska se till att vara tidseffektiva både för oss och för våra kunder, tiden tjänar alla på.

Engagemang

Vi är personligt engagerade och tar allvarligt på vårt åtagande gentemot våra kunder. Vi vill att alla våra kundrelationer ska vara en livslång förbindelse.

Vårt miljötänk

Vi kan inte göra allt, men vi gör vad vi kan för miljön i vår verksamhet.  Vårt miljöarbete bygger på en successiv och kontinuerlig föränderlig miljöanpassning av verksamheten.  För att åstadkomma positiva förändringar är de små vardagliga miljöåtgärderna minst lika viktiga som de stora förändringar. Vi ser regelbundet över till exempel vår användning av ändliga resurser och har uttalade åtaganden som visar sig bl.a. genom, hur vi planerar våra resor eller gör våra inköp.