Hitta rätt lösning för just ditt företag

Ni kan självklart betala er utrusning kontant, men för er som inte  vill binda ert kapital i er utrustning rekommenderar vi hyra.

Vill ni hyra er lösning heter vår samarbetspartner Svea Ekonomi. Med trettio års erfarenhet och en enorm vilja att sätta sina kunder i fokus är Svea Ekonomi det självklara valet när vi erbjuder våra kunder att hyra sin utrustning. 

Om ni väljer att hyra är det viktigt att poängtera att ni under hela avtalsperioden ges möjlighet att säga upp ingått avtal,  förutsatt att restvärdet på utrustningen betalas.  På den här sidan vill vi berätta om hur lätt det är att få rätt lösning, till rätt pris oavsett vilken lösning ni väljer.  Vill ni veta mer om själva processen läs gärna mer på så fungerar det.

 

 

 

1. Investera

Alltså köpa och betala mot faktura, på avbetalning eller genom lån. Kan kräva styrelsebeslut. Avskrivningstiden är normalt fem år.

2. Hyra

I stället för att köpa er utrustning hyr ni den och betalar en månadskostnad. Efter hyrestidens utgång kan du välja att lämna tillbaka maskinen eller byta ut den till en nyare. Hyran är direkt avdragsgill.

3. Funktions Hyra

Funktions hyra är lika som hyra, med skillnaden att fullservice tekniskt avtal är inräknat i priset. Hyran är direkt avdragsgill.

Varför ska Ni hyra?

• Säker finansiering – med utrustningen som säkerhet
• Finansiera upp till I00% med full nyttjanderätt
• Kostnaden är lätt att budgetera och kan enkelt anpassas till  intäkterna
• Du behåller din likviditet och binder inte kapital i utrustningen
• Frigör driftskapital som kan användas till annat i verksamheten
• Hela hyresavgiften är avdragsgill
• Snabbare kostnadsredovisning av investeringen
• Behöver inte förskottera moms

 Enkelt, tryggt och säkert.

 

Att hyra sin utrustning är idag vanligare än att köpa!

Väljer ni att hyra er maskin påverkas hyran av längden på hyresperioden. Ni kan välja mellan 60, 48, 36 och 24 månader, priset ökar ju kortare hyresperiod det avtalas om.

Hur går det till?

När ni har bestämt vilken utrustning som passar er gör vi en kreditprövning av företaget, när den är godkänd efter ca 2 dagar lämnas ett avtal för påskrift.

Godkännande kan idag göras med bank-id vilket gör den här processen mycket effektiv, alternativt skrivs avtalet under personligen.

Efter påskrivet avtal beställs er utrustning och inom 2-4 veckor är er produkt installerad och klar för att användas.  

Vad händer med utrustningen när hyrestiden gått ut?

Efter avtalstiden har ni som hyrestagare möjligheter att:

  • Fortsätta hyra utrustningen
  • Hyra ny utrustning
  • Lämna igen utrustningen

 

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad och få ett anpassat erbjudande!

8 + 1 =

Låt oss hjälpa till!

Med vår bredd av kaffe, läsk och varuautomater kombinderad med olika servicenivåer tar vi gemensamt fram den lösning som passar just er.  Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vårt motto

%

Enkelt

%

Tillgängligt

%

Trevligt

%

Trygghet