När Teknik möter Design

Tack vare den patenterade tekniken, skapad av mer än fyrtio års Necta-upplevelse och forskning, erbjuder Koro Prime er en utmärkt  god kopp kaffe med en optimal vattentemperatur. I Koro Primes menyer hittar ni en utsökt blandning av drycker, som en underbar cappuccino med en långvarig krämig topp, choklad eller en varför inte en helt vanlig slät kopp kaffe. Koro Prime kan du också få med färsk mjölk kyl

Koro Prime är perfekt för platser som kontor, mötesrum, byggboden, det mindre kaféet eller restaurangen. Koro Prime finns att välja med instant mjölk eller färsk mjölk.

Koro Prime Espresso när Teknik möter Design

När Teknik möter Design

Uppmärksamhet på detaljer, utsökt design, perfekt belysning och oöverträffad prestanda gör Koro Prime fokus för den perfekta kaffepausen. Koro Prime är designad med mjuka, moderna linjer och tillverkas med en perfekt balans av material. Den eleganta “stämningsbelysningen” tänds både fram och sidor och det finns en stor bildskärm för hantering av både bilder och text. Den bakgrundsbelysta, pekskänsliga urvalskortet kompletterar utseendet på denna perfekta moderna kaffemaskin: du kan se en överblick att Koro Prime är en elegant maskin som förbättrar varje miljö.

Högkvalitativa drycker

Stor drinkmeny, upp till 8 val,  möjlighet att programera in ditt egna val av kaffe för just din kopp eller kaffekanna. Synliga bönor gör dig uppmärksam på när du behöver fylla på. Dörr- och koppstations-belysning.

Koro Prime Espresso
Antal behållare 1 instat + 1 bönor (750g)
Strl. behållare kaffe
Strl. behållare instant mjölk
Strl. Behållare choklad
Pannkapacitet 0,3 liter
Påfyllnad
Mått (HxBxD) 550x330x530
Vikt 27 kg
Display 8 val
Kallvattenanslutning Ja, eller 3,2 liters vattentak
Strömförsörjning 230 v
Frekvens 50 Hz
Energiförbrukning 2030 W
Tillbehör Finns som tillval 
Underskåp Ja
Bänkskiva Nej
Myntsystem Ja
Kortsystem Ja
Vattentankt Ja

Espresso (svart, med instant mjölk)
Café Americano (svart, med instant mjölk)
Café au lait
Cappuccino
Hetvatten

Vill du bli kontaktad och få ett anpassat erbjudande på kaffelösning?