Tack vare den patenterade tekniken, skapad av mer än fyrtio års Necta-upplevelse och forskning, erbjuder Koro Prime er en utmärkt  god kopp kaffe med en optimal uttorkningstemperatur. I Koro Primes menyer hittar ni en utsökt blandning av drycker, som en underbar cappuccino med en långvarig krämig topp, choklad eller en varför inte en helt vanlig slät kopp kaffe. Till den här automaten kan du också koppla en mjölk kyl. 

Koro Prime är perfekt för platser som kontor, mötesrum, byggboden, det mindre kaféet eller restaurangen. Koro Prime finns att välja med instant mjölk eller färsk mjölk.

Koro Prime Espresso när Teknik möter Design

När Teknik möter Design

Uppmärksamhet på detaljer, utsökt design, perfekt belysning och oöverträffad prestanda gör Koro Prime fokus för den perfekta kaffepausen. Koro Prime är designad med mjuka, moderna linjer och tillverkas med en perfekt balans av material. Den eleganta “stämningsbelysningen” tänds både fram och sidor och det finns en stor bildskärm för hantering av både bilder och text. Den bakgrundsbelysta, pekskänsliga urvalskortet kompletterar utseendet på denna perfekta moderna kaffemaskin: du kan se en överblick att Koro Prime är en elegant maskin som förbättrar varje miljö.

Högkvalitativa drycker

Stor drinkmeny, upp till 8 val,  möjlighet att programera in ditt egna val av kaffe för just din kopp eller kaffekanna. Synliga bönor gör dig uppmärksam på när du behöver fylla på. Dörr- och koppstations-belysning. 

Koro Prime ES med färsk mjölk  
Antal behållare  1 instat + 1 bönor (750g)
Strl. behållare kaffe bönor  750 g
Strl. behållare instant mjölk  
Strl. Behållare choklad 650 g
Pannkapacitet  0,5 l espresso 0,5 l Steam
Påfyllnad   Ca 50 koppar
Mått (HxBxD) 550x330x530
Vikt  28 kg
Display 8 val
Kallvattenanslutning Ja
Strömförsörjning  230 v
Frekvens  50 Hz
Energiförbrukning 2030 W
Tillbehör Finns som tillval 
Underskåp Ja 
Bänkskiva Ja 
Myntsystem Ja 
Kortsystem Ja
Vattentankt Nej
Mjölk kyl Ja