Vi bygger din fikahörna

Finns det något trevliga än att ha en inbjudande fikaplats?
Ett ställe att bara koppla av och ta en fika med sina kollegor för att få den där vilan för återhämtning.

Vi erbjuder er olika möjligheter att styla och bygga din fika plats som ni önskar. Viktigt är att tänka igenom planlösningen, vilka kulörer ska det vara, ljussättning mm. Vill ni att det ska det vara modernt, tidlöst eller gå i industriell stil? När vi är klara med den behovsanalys som vi gör tillsammans börjar fika platsen äntligen ta form och ni får en första ritning i 3D som vi jobbar utifrån. Vi jobbar vidare tills ni som kund är helt nöjda.

Think big!

Innan ett första möte med oss, fråga gärna vad som är viktigt för dina kollegor och låt dom gärna komma med idéer. Här kan ni drömma fritt, i det här skedet är allt möjligt. Fundera över vad ni verkligen vill. Vad ska utrymmet användas till? Kanske även till kundbesök, interna möten, finns det barn på plats kanske säkerheten är viktigast mm. Fantisera gärna om stil, ska det vara klassiskt eller trendigt. Hämta gärna inspiration från olika miljöer på nätet eller inredningstidningar.

Projektplan

I god tid innan uppstarten av projektet lämnar vi över en projektplan. Här anger vi vår tidsplan och när olika hantverksgrupper är på plats. Nu kan ni informera er personal om hur byggnationen kan påverka er verksamhet eller om det är nybygge när vi kommer att vara klara.

u

Vi tar hand om precis allt!

Vi sköter allt med våra kontakter av fackmannamässiga hantverkare, som elektriker, byggare och VVS. Viktigt är att det blir korrekt utfört, både för er trygghet och för att försäkringar ska gälla. Vi har en mycket nära kontakt med våra hantverkare och för oss är det självklart  att vi lämnar efter oss ett projekt som våra kunder är nöjda med.

U

Nästan klart...

Innan den första koppen kan drickas gör vi vår slutbesiktning gemensamt med er för att stämma av att allt är enligt era önskemål.

Café på jobbet

Vi är tillgängliga för nya uppdrag och ser fram emot din förfrågan.